Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Szeptember 07. 19:52, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Zámbó Krisztián: \'Nem fogom feladni\'

Zámbó Krisztián: \'Nem fogom feladni\'

Mindeddig nem hozott sok szerencsét Krisztiánnak a Zámbó név. Az énekes azonban most abban bízik, az X-Faktor által minden jóra fordulhat - olvasható a Best magazinban.

Édesapjáról, Zámbó Jimmyről vallott a Best magazinban Zámbó Krisztián. A fiú az X-Faktorral került a minap reflektorfénybe, és reméli, a tehetségkutató meghozza számára a vágyott sikert.
Bár viszonya édesapjával időnként nem volt felhőtlen, most úgy érzi, édesapja örülne a sikerének. Krisztián elmondta, a tragédia után évekig nem volt képes meghallgatni édesapja lemezeit, de aztán megpróbált felnőni az örökséghez és elindult a zenei pályán. X-Faktor-beli fellépése pedig olyannyira jól sikerült, hogy Geszti Péter még meg is könnyezte a fellépését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.