Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Június 23. 09:31, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Most nagyon kell igyekeznünk az autóval!

Most nagyon kell igyekeznünk az autóval!

Az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-n, Skoda Fabiaval vesz részt a Kronome - Pásztor ralipáros.

Ákossal beszélgetek.

Majd 140 versenykilométer vár rátok. Miként is készültök fel rá?

- Most nagyon kellett igyekeznünk az autóval, közel két hétig volt a rendőrségen a Skoda, és azért volt mit javítani rajta sajnos a törés után… Megpróbáljuk a pályákat jól feldolgozni Tomival, azért nagyjából ismerősek ezek a gyorsaságik, valamilyen formában mentünk már mindegyiken.

Az első versenynapon négy gyors és köztük egy rajtceremónia vár majd rátok. Az utolsó gyors már majdnem estébe menő lesz. Ezeken a pályákon mentél-e már korábban, illetve itthon szereted-e az esti gyorsokat?

- Szerintem mi már vastagon a sötétben megyünk majd, de ez annyira nem zavar minket, szeretünk sötétben menni. Igen, mentünk már ezeken, csak a pécsváradi gyorsasági eleje lesz új.



A szombati versenynapra hat gyorsot mért rátok a rendező. Az egyiken előző nap már menni fogtok. Milyen lehet majd ugyanazon gyorson visszafelé száguldani?

- Ez mindig érdekes így, nagyjából fel kell mérnünk, hogy hol lesznek felhordásos részek, amik másnap a kanyarok bejáratánál okozhatott meglepetést.

9-en lesztek a P14-es kategóriában, Miként is szeretnél Pásztor Tomival szerepelni?

- Idén kétszer estünk ki, mondhatom az én hibámból, szeretnénk a céldobogóra felgurulni egy gondmentes verseny után, és a dobogós helyekért csatázni.



Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is: Mentes és Társai Kft., Kronome Zoltán, Vinkovits Béla, Valkai János, Petrás Zsolt, Kovács Zoli.

Fotó: Hajóka SportFotó
– Hajósi Miklós –

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok