Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Május 03. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Izmosodik a szexi magyar fiúcsapat

Izmosodik a szexi magyar fiúcsapat

Dagadó izmokra vágynak az Apolló 23 zenekar tagjai. A fiúk ezért mindent meg is tesznek, a város egyik legfelkapottabb fitnesztermében izzadnak hetente többször is.

A jó énekhang nem minden, vonzó külső külső is kell a sikerhez - jól tudják ezt az Apolló 23 zenekar tagjai, akik időt és energiát nem sajnálva fáradoznak azon, hogy a külsejüket tökéletesítsék. Nem csoda, hogy fellépéseiken sikítozó lányok tömegei vesznek részt...

Így nincs is mit csodálkozni azon, hogy az Apollós fiúkat hetente többször is lehet látni a budai your body your brand nevű, Magyarországon egyedülálló fitneszteremben, ahol egy egészen különleges módszerrel edzik a vendégeket, így a jóképű énekeseket is. A tulajdonos, Németh Dóri egykori fitneszversenyző elmondta: az új edzésmódszer lényege, hogy a teremben csak a személyi edző és a vendég tartózkodnak, vagyis csak rá figyelnek, és speciális étrenddel, edzéstervvel garantálható, hogy bárki teste lehet pár hét alatt gyönyörűen kidolgozott...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.