Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 25. 05:00, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Holtan találták a Skóciában eltűnt magyar fiatalembert

Holtan találták a Skóciában eltűnt magyar fiatalembert

Holtan találták a Skóciában múlt héten eltűnt magyar fiatalembert - közölték hétfő este a helyi hatóságok.

A 27 éves férfi múlt hétvégén indult túrázni a Skócia északnyugati partjai előtt fekvő Lewis sziget legnagyobb városából, Stornowayből, de szállására nem tért vissza.
A területileg illetékes rendőrség - Northern Constabulary - már vasárnap közölte, hogy a sziget Dalmore nevű térségében előző nap megtalálták egy férfi holttestét, de kilétéről a folyamatban lévő azonosításra és halottkémi szemlére tekintettel akkor még nem tett közzé részleteket.
A Northern Constabulary azonban hétfő este hivatalosan bejelentette, hogy a szigeten eltűnt magyar fiatalember holttestét találták meg a hétvégén.
A rendőrség közölte azt is, hogy további részletek egyelőre nem ismeretesek.
Az ügyről - még az azonosítás hétfői hivatalos bejelentése előtt - a Stornoway Gazette című helyi hírportál is beszámolt, azt írva hétvégi ismertetésében, hogy a férfi két hónapja túrázott Nagy-Britanniában. A portál szerint a magyar férfi jól felszerelkezve, túrabakancsban, nagy hátizsákkal, benne esőálló sátorral, élénkzöld vízálló kabátban indult a kirándulásra a szigeten.
Lewis a Külső-Hebridák szigetcsoportjának legnagyobb szigete, területe csaknem 1800 négyzetkilométer, de mindössze 19 ezren lakják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön