Városlista
2024. június 8, szombat - Medárd

Hírek

2017. December 25. 08:43, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Gázömlés miatt több lakóházat kiürítettek Szolnok-Szandaszőlősön

Gázömlés miatt több lakóházat kiürítettek Szolnok-Szandaszőlősön

Gázömlés miatt ideiglenesen 42 embernek el kellett hagynia az otthonát Szolnok-Szandaszőlősön, miután egy gáz- és egy vízcső is eltörött a Kis János utcában

- közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel hétfőn reggel. A környéket százötven méter sugarú körzetben kiürítették, az intézkedés huszonhat ingatlant érint.

A szolnoki hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei a helyszínen vannak, ahova a gázszolgáltató munkatársa is megérkezett - tette hozzá az OKF.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:20, szombat | Belföld

Háromdimenziós légtérellenőrző lokátort adtak át Veszprémben

Minden háború emberek döntéseinek eredményeképpen indul el - jelentette ki a honvédelmi miniszter pénteken Veszprémben, a Magyar Honvédség új háromdimenziós légtérellenőrző lokátorának átadóján.

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.