Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2019. Július 06. 07:16, szombat | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2019 augusztusáig több ütemben, kiváló befektetési célú ingatlancsomagokat értékesít az Elektronikus Aukciós Rendszerben (EAR) - közölte az MNV az MTI-vel pénteken.

Az MNV a közleményében a pénteken meghirdetett ingatlancsomagok közül felhívta a befektetők figyelmét az ipari tevékenységre alkalmas, 25 hektáros debreceni Faraktár úti ingatlanra, valamint a "Pannónia" csomagban szereplő - telephelyként szolgáló - pusztaszemesi ingatlan-együttesre. Emellett az ingatlanfejlesztők figyelmébe ajánlotta a kiváló elhelyezkedésű, budai ingatlanokat tartalmazó "Profilváltó" csomagot. .

Jelezték: az ingatlancsomagokat a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu) az érdeklődők. Az értékesítés szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az árverési hirdetményben tájékozódhatnak.

A vagyonkezelő egyik korábbi közleménye szerint a 2015 szeptembere óta működtetett online aukciós felület segítségével nyílt meg a lehetőség az állami vagyonelemek elektronikus értékesítésére. A teljes körű transzparenciát biztosító elektronikus aukciós rendszer bárhonnan elérhető, így azon keresztül bárki licitálhat.

Tavaly július 31. óta már a társasági részesedések értékesítése is lehetővé vált, ezzel teljessé lett az állami vagyonelemek online értékesítésének köre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:16, kedd | Belföld

Újabb két Airbus H225M helikopterrel bővült a Magyar Honvédség flottája

Két újabb H225M típusú helikopter érkezett a Magyar Honvédséghez az Airbus Helicopters franciaországi gyártóközpontjából

2024. Május 14. 08:13, kedd | Belföld

Köznevelési főosztályvezető: 579 ezer notebookot kapnak a diákok és pedagógusok jövő decemberig

Jövő decemberig összesen 524 ezer személyes használatú, oktatási célt szolgáló notebook kerül a diákokhoz és 55 ezer a pedagógusokhoz - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési stratégiai főosztályvezetője Kecskeméten hétfőn

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.