Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Június 17. 09:07, szerda | PR
Forrás: TriVial

Erős Antónia és Szellő István sportos napja Barátok közt

Erős Antónia és Szellő István sportos napja Barátok közt

I. Egy Csepp Figyelem Jótékonysági Golfverseny a Cukorbetegekért a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa-ban

Zséda, Erős Antónia, Szellő István és a Barátok közt szereplői is részt vettek a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa-ban megrendezett golfeseményen, melyen a hírességek a többszörös magyar golfbajnoktól, Rózsa Csillától leshették el a golf alapvető fogásait a hétvégén. A legnagyobb ütést Várkonyi András produkálta, a “feltörekvő tehetségek” között, de Mérai Kata és Szellő István is felért a dobogóra. Mindeközben a versenypályán a gyakorlott játékosok küzdöttek egymással, a szállóvendégek pedig ingyenes egészségügyi szűréseken vehettek részt.

Az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén nyáron ünnepli 10. születésnapját, melyet egy nem mindennapi rendezvénnyel tettek felejthetetlenné. Jótékonysági golfversenyt szerveztek, melyre a komoly versenyzőkön kívül meghívták azokat a hírességeket is, akik 2005 óta jelenlétükkel vagy közreműködésükkel erősítették az alapítvány küldetését. A rendezvény háziasszonya, Erős Antónia versenyre hívta ki a Barátok közt sorozat színészeit, Mérai Katát, Solti Ádámot, Várkonyi Andrást, valamint csatlakozott a csapathoz Zséda és Szellő István is.

A hőség ellenére teljes koncentrációval és harci kedvvel léptek pályára az indulók. Bemelegítő ütéseiket 2014 Legjobb Golfozója, Rózsa Csilla segítségével végezhették. Szellő István volt a legrutinosabb, de mégsem ő bizonyult a legjobb tanítványnak, hanem Várkonyi András, aki higgadt és tudatos játékkal nyerte a sztárversenyt.

A hírességek, akárcsak a versenyzők és a szállóvendégek, ezután ellenőrizhették, milyen az egészségi állapotuk: részt vettek vércukor-, koleszterin-, és vérnyomásmérésen, és volt, aki kikérte az alapítvány dietetikusának tanácsát is.

A versenynek helyszínt adó Greenfield Hotel Golf & Spa évek óta segíti felajánlásaival az Egy Csepp Figyelem Alapítványt. Ezúttal a jótékonysági golfverseny megszervezésével és a nevezési díjakból befolyt összeggel támogatta a Vas Megyei Diabeteses Gyermekeket Segítő Egyesület tevékenysége mellett a 10 éves Egy Csepp Figyelem Alapítvány pedagógusoknak szóló, Belevalók elnevezésű ingyenes diabétesz oktató programját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat