Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 14. 18:59, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A Prémium Médiaválogatott a mozgalmas nyár után izgalmas ősz elé néz.

A részletekről, a csapat eddigi eredményeiről és a jövőbeli tervekről Földesi János, a válogatott vezetője mesélt a Prémium Média & Sport Management érdeklődésére.

A 2004-ben alakult médiaválogatott tagjait a futball szeretete hozta össze. Kezdetekben heti rendszerességgel jártak össze focizni, majd ahogy telt az idő, bővült a repertoár és szélesebb körben is egyre ismertebbé váltak.

„Céges rendezvényekre, falunapokra, városnapokra, különböző fesztiválokra hívnak meg minket. A válogatott magját körülbelül 30 ismert ember alkotja, akik között vannak közszereplők, zenészek, színészek, sztársportolók és műsorvezetők: Beleznay Endre, Vajtó Lajos, Cozombolis, Keller József csakhogy néhány nevet említsek a teljesség igénye nélkül. Érthető tehát, hogy országszerte szívesen látnak minket a különböző eseményeken, hiszen nemcsak a sportot, de a zenét, a humort, vagy akár a bűvészetet is magunkkal visszük a csapattagoknak köszönhetően” - mondta Földesi János, a Prémium Médiaválogatott vezetője.

A Prémium Média & Sport Management 2020-ban állt a médiaválogatott mellé, az elmúlt időszakban pedig több közös sportprogramot is szerveztek.

„Rendkívül jó a kapcsolatunk Botka Istvánnal, a Prémium Média & Sport Management sport menedzserével, már a találkozásunk első pillanatában megtaláltuk a közös hangot. Hasonlóan gondolkodunk és az értékrendünk is megegyezik. A Prémium névhez híven igyekszünk egyedi dolgokat létrehozni, például világrekordokat felállítani. Nemrég döntöttük meg a teqballozás világrekordját, a jövőben pedig két további sportágban is rekordkísérletre vállalkozunk: az egyik a vízi pingpong, a másik pedig a gokart. Folyamatosan keressük az új kihívásokat” - hangsúlyozta a válogatott vezetője.

„Szerepléseink során lehetőség van arra is, hogy megmutassuk a sportolás közösségformáló erejét. A mozgás, a sport szeretete pedig az egészséges életmód egyik alapköve is. Szeretnénk példát mutatni, nemcsak a fiataloknak, de minden korosztály számára. Továbbá nagyon fontosnak tartjuk, hogy jó ügyek mellé álljunk, és ráirányítsuk a figyelmet ezekre a kezdeményezésekre. A jótékonykodás mindig is kiemelt szerepet kapott a működésünkben” - tette hozzá Földesi János.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára