Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Március 09. 19:04, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

A következő napokban napos, száraz idő várható

A következő napokban napos, száraz idő várható

A következő napokban napos, száraz idő várható. A leghidegebb órákban még lehetnek mínuszok, de nappal 15, a hét második felében helyenként 18 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Vasárnap viszont már több helyen eső és viharos erejű szélre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn napos idő várható, csapadék nem lesz. Több helyen megélénkül, főként keleten időnként meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul. A gyenge fagy főként a szélvédett völgyekben valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 14 fok között várható.
Keddtől péntekig jellemzően felhőtlen, száraz, napos idő várható. Kedden a minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 13 és 16 fok között alakulnak. Szerdán a leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet, nappal 10-14 fokig melegszik a levegő.
Csütörtökön és pénteken a hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul. Csütörtökön napközben 11-15, pénteken 13-17 fokig melegszik a levegő.
Eleinte szombaton is napos idő várható. Majd megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem valószínű. A délnyugati, majd a nyugatira forduló szél megélénkül, olykor megerősödik. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A nappali maximumok 13 és 18 fok között alakulnak.
Vasárnap már több helyen lehet kisebb eső, zápor. Emellett erős, sokfelé viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban 0 és plusz fok valószínű. Nappal 7-12 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során