Városlista
2022. szeptember 27, kedd - Adalbert

Hírek

2022. Június 02. 16:42, csütörtök | Sport

37. AMTK Rally Velenje-n vett részt a Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros.

37. AMTK Rally Velenje-n vett részt a Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros.

Tizenkettő gyorsot teljesítettek hat különböző szakaszon.


Villáminterjú Csabival a pilótával.

A verseny hetén, csütörtökön Mitropa vacsorán vettetek részt. Az olyan megszokott dolog a Mitropa Rally Cup bajnokságban?
- Igen, és ez egy nagyon jó dolog. Összehozza a versenyzőket, jó hangulat volt.

Az első nap két gyors várt rátok. A Zavodnje szakasz miként feküdt nektek és a Mitsubishi EVO X.-nek?
- Szerintem jó volt az autónak, elsőre nem is mentünk rossz időt. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy 5 hónapja nem indultam rally versenyen. Másodikra viszont nem tudtam javítani, mert kipróbáltam pár dolgot a beállításokon, amik nem váltak be.

A szombati napra tizenkettő gyorsot mértek rátok, ahol időereményeitek alapján jócskán javítottatok. Mely gyorsok és miért tetszettek nektek?
- Nekem alapvetően mindegyik szakasz tetszik. Ezek nagyon jó pályák. Nagyon vártuk az esőt, de most ez nem jött jól. Lepárásodott a szélvédő, szinte semmit nem láttunk az útból. Nem volt könnyű így navigálni sem, nem hogy vezetni.

Ha újra rajtolhatnál, mit tennél másként?
- Csinálnék egy esős tesztet a verseny előtt.

Legközelebb hol láthatunk téged a micuval?
- A Nyergesújfalu Rally 3-as versenyen, a Just4fun kategóriában.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

Fotó: Pál István Bence
- Hajósi Miklós -

Címkék: autosport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 26. 06:00, hétfő | Sport

Magyar-olasz - Rossi örökké emlékezetes mérkőzésre készül

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint örökké emlékezetes lehet a magyar labdarúgó-válogatott számára az olaszok elleni mérkőzés a Nemzetek Ligája hatodik, utolsó fordulójában.

2022. Szeptember 24. 09:01, szombat | Sport

Rossi: azt éreztem, túl korai a gól

Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.

2022. Szeptember 24. 08:58, szombat | Sport

Gulácsi: még szebb a siker, hogy Szalai lőtte a győztes gólt

A játékosok a csapatmunkát emelték ki elsődlegesen a magyar labdarúgó-válogatott németek felett aratott pénteki 1-0-s győzelmével kapcsolatban, és a gólszerző csapatkapitányt, Szalai Ádámot méltatták.

2022. Szeptember 23. 22:52, péntek | Sport

Szalai Ádám gyönyörű góljával Magyarország legyőzte Németországot és továbbra is csoportelső!

A magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a németek vendégeként Lipcsében a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, sikerével pedig biztosan a sorozat élvonalában marad.