Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 24. 11:39, csütörtök | Sport

Versenyzőim magasra tették maguknak a mércét!

Versenyzőim magasra tették maguknak a mércét!

Interjú Fazekas András csapatvezetővel az ISEUM Rally előtt.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
ISEUM Rallye 2018 - 2018.05.25-27.

Jó autó, jó versenyzők, jó csapat kezdhetném így az ISEUM Rallyra a beharangozómat.

Köszönjük az elismerő szavakat.
Örülünk, hiszen jön a murva, ami nekünk azért lesz új, mert egy métert sem versenyeztünk még, laza talajon.

Farkaserdő, Szeleste, Söpte, Hosszúpereszteg, Penta Rally katlan szakaszok vár benneteket. A 8,5-től a 22,5 kilométeresig lesz a gyorsok hossza. Jól tudjuk finom apró murvás a pálya talaja benne ugratókkal. A csütörtöki tesztnapot gondolom, jól megnyomjátok majd a felkészülésre.

- Igen, ismerős szakaszok, hiszen nagyjából évek óta ezek a pályák vannak. Csütörtökön, nekünk a pályabejárás lesz az igazi program, és a pályák megfelelő feldolgozása. Tesztre nem fektetünk nagy hangsúlyt, így ki is hagyjuk. Az autónk egyben van, már csak a beállításával kell foglalkoznunk.

Kétnapos lesz a verseny, sok sok versenykilométerrel. Milyen gumikkal is vágtok neki a két napnak 2018 első murva Rally versenyén?

- Két nap, ahogy lenni szokott, így ugyan olyan nehéz lesz, mint az év előző versenyei. A guminkat most is mint eddig a Hankook szállítja, és valószínű ugyanazt a mintát választjuk, mint az R5-ös autókon lesz. Az összetétele még azért kérdés mert az nagyban függ az időjárástól.

Krisztián és Eszter az első helyen végeztek a Miskolc ralin, milyenek is az elvárások most általad?

- Elvárásaink nincsenek, bár versenyzőim magasra tették a saját maguknak a mércét, ezért a kategóriánkat most is szeretnénk megnyerni, és kijelenthetem a 2wd küzdelmeiben is méltó ellenfelei lesznek versenyzőtársaiknak.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.