Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 21. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Verebes István: Elkészültem a halálra! Vitték az intenzívre.

Verebes István: Elkészültem a halálra! Vitték az intenzívre.

45 éve dohányzik és nem sportol.

Mentő szállította be egy héttel ezelőtt Verebes István a kórházba. A közkedvelt színészijesztő tüneteket produkált, bár elmondása szerint ő nem félt semmitől. Verebes őszintén vallott arról, tulajdonképpen készen áll a halálra, hiszen teljes élete volt.

– Egy óra szundikálás után arra ébredtem, hogy nem érzem jól magam. A pulzusom felszaladt, a vérnyomásom leesett, és nyomást éreztem a mellkasomban. Nem ijedtem meg különösebben. Az intenzív osztályon kötöttem ki. Ha a sors mostanra rendelte volna el számomra a véget, akkor is azt kell mondjam, hogy szép életem volt – kezdte Verebes.
– Mindig is foglalkoztatott az elmúlás, és most be is bizonyosodott, hogy jó barátságban vagyok a saját távozásommal. Nem mondom, hogy öröm, de egy civilizált ember számára elfogadhatónak kell lennie, hisz nem lehet elmenekülni előle – folytatta..
– Egyébként is nagyjából 45 éve dohányzom, és nem sportolok. Ezeken most megpróbálok változtatni, de ha nem megy, hát nem megy. Úgy vélem, az a fontos, akárhány éves is az ember, úgy éljen, hogy ha eljön a pillanat, az megbékélést jelentsen számára. Ha a lelkiismeretem nyugodt, mert mindent teljesítettem, amit vállaltam, akkor nyugodt szívvel távozom majd a világból – mondta a színész-rendező.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.