Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 28. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Szexuális vonzerő és lóerő

Szexuális vonzerő és lóerő

Az autók alapján az Audikat vezető férfiakat tartják a szexuálisan legvonzóbbaknak a nők Németországban, míg a férfiaknak a Mini Morrisos nők tetszenek leginkább kocsi alapján - adta hírül a brit Metro újság csütörtökön.

A férfiak mezőnyében a második hely a BMW-seké, a harmadik a Mercedest vezetőké, és csupán a negyedik a Porschéval feszítőké. Az ezerfős felmérés eredménye szerint a nőknél a második helyen állnak az Audival járók, a harmadikon a BMW-t vezetők.
A felmérést a Confused.com nevű cég végezte, kérdései arra is kitértek, hogy mely kocsi a legjobb pásztorórahajléknak. Ebből a szempontból a Ford győzött, a Porsche pedig teljesen lemaradt. A férfiak 50 százaléka vallotta be, hogy szeretkezett már autóban, a nőknél ez az arány 37 százalék.
"Autószerető nép vagyunk, a szó minden jelentésében" - mondta Gareth Klöt, a felmérés vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.