Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Július 28. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Összeomlott a megcsalt Pattinson

Összeomlott a megcsalt Pattinson

Robert Pattinson képtelen felfogni, hogy élete párja miként volt képes viszonyt folytatni a háta mögött egy nős férfival.

Kristen Stewart szerdán lebukott, és azóta elismerte, hogy valóban félrelépett Rupert Sanders rendezővel, amíg a Hófehér és a vadászt forgatták. A Twilight főszereplője nyilvánosan bocsánatot kért párjától, Robert Pattinsontól, és mindenkitől, akit megbántott a viszonnyal. Mindez azonban a legkevésbé sem vigasztalja az átvert szépfiút. Ő ugyanis vakon imádta Kristent, és most képtelen megérteni, hogy miként tudott hazudni neki a lány ilyen hosszú időn át.
Sőt talán az fáj neki a legjobban, hogy asszonykája és a kétgyermekes direktor nemcsak a közös munka alatt feküdtek össze rendszeresen, de még azt követően is találkoztak. Vagyis a tiltott románc nem egy múltbéli megingás volt, hanem hónapok óta tartó. Ez pedig teljesen kikészíti lelkileg Robertet, és szó szerint összeroppant, egyesek attól tartanak, hogy az egészsége is rámegy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.