Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 22. 16:16, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sláger Party-n gyűltek össze a hazai sztárok

Sláger Party-n gyűltek össze a hazai sztárok

A hagyományt teremtő Sláger TV nyárbúcsúztató rendezvényén, amelyet a 103.9 Sláger FM rádióval közösen tartottak, együtt ünnepelt a hazai zenész szakma színe-java:

többek között Bródy János, Csepregi Éva, Szikora Róbert, Geszti Péter, Sasvári Sándor és Szandi is. A szórakozásból a csatorna műsorvezetői, így például Bangó Margit, Zoltán Erika, Pordán Petra, Abaházy Csaba és Tücsi sem maradhattak ki, akik a „Nagy Gatsby” filmből emlékezetes, az 1920-as évek divatjának megfelelő ruhákban érkeztek. Ezzel keltették életre a helyszínen a Sláger TV megújult arculatát, amely ennek a korszaknak a hangulatát idézi.

A Tematic Media Group harmadik alkalommal rendezte meg éves Sláger Party-ját, ahol ismét a magyar zene és a magyar előadók álltak a középpontban. Az eseményt rendszerint a Sláger TV születésnapjának dátumához időzítik, idén azonban egybekötötték a csatorna arculatváltásának időpontjával is.

„Mostantól egységes Sláger arculattal várjuk a nézőket, hallgatókat és a magyar előadókat, amivel hangsúlyozni szeretnénk a Tematik médiacsoporthoz tartozó Sláger FM és Sláger TV összetartozását. Ennek bemutatására külön kampánnyal is készültünk” – mondta Fái András producer. „Az ősz folyamán sok helyen lehet majd találkozni velünk, de főképp a képernyőn várunk mindenkit megújult műsorkínálatunkkal és arculatunkkal. Több retro és popzenei műsorral jelentkezünk, kihasználva egységünket a Sláger FM programjával és arcaival” – tette hozzá a producer, akitől Csikesz Erika, a Sláger FM vezérigazgatója és Sláger menedzsment operatív vezetője vette át a szót.

„A retro életérzés hatalmas divat ma Magyarországon, jelenlétünk vidéken is rendkívül erős” – fogalmazott Csikesz Erika.

A rendezvényen a Sláger TV Zeneposta című műsorának házigazdája, Bangó Margit is remekül érezte magát. „Andrejszky Zoltánnal vezetjük minden hétfőn élőben a Zenepostát, és el sem tudom mondani, mennyi kedvességet kapunk a közönségtől. Rengeteg kívánság érkezik. Arra is volt példa, hogy egy betelefonáló elsírta magát, mert annyira régóta szeretett volna velünk beszélni. Felemelő érezni ezt a fajta szeretetet” – mondta el Bangó Margit, aki azt is hozzátette, a Sláger Party mindig remek alakalom arra, hogy a zenész szakma színe-java műfajtól függetlenül találkozhasson. Ez egy olyan közösség és csatorna, amelyhez jó tartozni.

Az eseményről számos híresség mellett Szandi sem hiányozhatott. „Csabival már tavaly is tudtuk, hogy idén is itt a helyünk. Nagyon kevés partira járunk, de erre mindig eljövünk. Sok olyan zenésztársunk van, akikkel a hétköznapokban ritkábban találkozunk, és ilyenkor tudunk egy kicsit hosszasabban beszélgetni velük. Vikidál Gyulának például most mondtam el, hogy mennyit jelentett számomra, amikor tinikoromban együtt dolgozhattam vele a Nyomorultakban. 12 évesen statisztáltam Szegeden az előadásban, amelyben ő Jean Valjean szerepét játszotta. Azóta sem láttam hozzá foghatót, életre szóló élmény volt, ami azóta is elkísér” – tette hozzá az énekesnő.

Címkék: parti, sláger, sztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.