Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Január 09. 00:54, szerda | PR

Régi klasszikus új erőben

Régi klasszikus új erőben

Reneszánszát éli az olajradiátor. Mobil, praktikus, olcsó, és csodálatos meleget varázsoló kiegészítő fűtőtest az Ön irodáját, fűtetlen helyiségét is azonnal komfortossá teszi, akár csak régen.

Egyszerű működés, megbízható teljesítmény

Az olajradiátor generációkat szolgált ki hűségesen, már anyáink, nagyanyáink konyhájában is kellemes meleget csinált – nem véletlen, hogy sokunk emlékezetében él a mai napig. Az újabb fűtési technológiák térnyerésével némileg háttérbe szorult ugyan, ám folyamatos fejlesztése, könnyű kezelése és hihetetlenül olcsó ára ismét egyre népszerűbbé teszik a berendezést.

Tulajdonképpen egy egyszerű szerkezetről, a modernebbnek nevezett kvarcos, halogénes hősugárzó olajos testvérétől beszélünk. Az elektromos hálózatra csatlakoztatott egység belsejében található szilikonolajat egy fűtőszál melegíti fel, miközben ugyanez az olaj szigeteli el a szálat a radiátor fém burkolatától, így az nem kerül áram alá. A kívánt hőmérsékletet manuálisan beállíthatjuk a beépített szabályozón, így minden helyzetben pont olyan meleg lesz a helyiségben, amilyet kívánunk. Nincs kihűlés, nincs túlmelegedés, a rendszer teljesen biztonságos. A hideg kiűzéséhez tehát csak három dolog kell: áram, egy konnektor és egy olajradiátor. Ennyire egyszerű!

Minden helyiségbe, minden helyzetbe



Egy megbízható olajradiátor számos szituációban nyerő választás. Régi építésű lakóépületek jellemzően gyengébb fűtését prímán kiegészíti, illetve gondoskodik a békebeli polgári lakásokba gyakran fűtetlenre tervezett konyhák, fürdőszobák, előszobák melegéről. Albérlőknek például kitűnő megoldás, hiszen nekik korlátozott lehetőségeik vannak a sokszor elavult fűtésrendszer, a rossz nyílászárók, és hatalmas belmagasságok kifűtésére.

Kisgyermek vagy idősebb rokon hálószobáját, a fürdőszobát, ha nagyon hideg a tél, akkor akár a garázst is érdemes jobban temperálni. Egy olajradiátor mindenhol elfér – rácsos ágy, szekrény, műhelypolc mellé –, megvásárlásával gondoskodhatunk szeretteink egészségéről.

Kedvező ár, szuper mobilitás

Kisebb helyiségek temperálására, vagy egy elsődleges fűtés kiegészítésére akár 1500W-os modellek is megfelelnek, melyeket mindössze 15 ezer forintér már beszerezhetünk. A nagyobb teljesítményű verziók 2300-2500W-osak, ám 30 ezer forint alatt is elérhetők. Az áram számlától sem kell majd hónap végén tartani, hiszen a beépített termosztát felügyeli a fogyasztást, az beállított hőmérsékletet fenntartja, nem fűti túl, azaz nagyban elősegíti az energiatakarékos működtetést.

Mivel pedig az olajradiátor kicsi és nem túl nehéz, kerekein férfierő nélkül is játszva átgurítható egyik szobából a másikba. Kompakt mérete pedig lehetővé teszi a személyautóban való szállítást, így egy hűvösebb iroda, egy hétvégi ház befűtéséhez bármikor magunkkal vihetjük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat