Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 15. 05:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Megerőszakolt és megölt egy idős nőt, elítélték

Megerőszakolt és megölt egy idős nőt, elítélték

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt 25 év fegyházra ítélte a Balassagyarmati Törvényszék kedden azt a férfit, aki tavaly bántalmazott és megerőszakolt egy 72 éves nőt.

Az asszony a bántalmazásba belehalt - közölte az MTI-vel a törvényszék sajtótitkára.
Bolyós Gergő elmondta: a 21 éves vádlott 2017. április 17-én erősen ittas állapotban, minden előzmény nélkül rátámadt a szomszédos házban élő, mozgásában és védekezésben erőteljesen korlátozott idős asszonyra. Megverte, megerőszakolta, majd a magatehetetlen nőt magára hagyta.

Az asszony az elszenvedett sebesülések következtében életét vesztette.

A vádlott védője fellebbezést jelentett be, az ügyészség pedig fenntartott három nap gondolkodási időt, így az ítélet nem jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.