Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 16. 05:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti- fotó: police.hu

Már több mint száz körözött bűnözőt fogtak el a rendőrség akciósorozatában

Már több mint száz körözött bűnözőt fogtak el a rendőrség akciósorozatában

Már 106 körözött bűnözött fogtak el a rendőrség régiós akciósorozatában idén - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

Mint írták: a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) folytatta az idei évben bevezetett régiós körözési akciósorozatát, amelynek harmadik hullámában a Belvárosban, Erzsébetvárosban és Angyalföldön tartott ellenőrzést.

Az érintett kerületi rendőrkapitányságokkal, a közrendvédelmi főosztállyal és a bűnügyi bevetési osztállyal együttműködve május 14-én 5 órától 15 óráig tartottak körözési akciót Budapesten az V., VII. és a XIII. kerületben. Ebben az akcióban 44 körözött embert fogtak el a rendőrök. Az elfogott embereket bűncselekmények elkövetésének gyanúja, illetve szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt körözték.

Felidézték: az idén kezdődött új típusú régiós körözési modell első két hulláma március 6-án Zuglót és Józsefvárost, április 3-án Terézvárost, Pesterzsébetet és Soroksárt érintette. Ezekben összesen 62 körözöttet fogtak el.

Azt írták: a BRFK a következő időszakban is folytatja a főváros több kerületét érintő közbiztonsági és körözési akciósorozatát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.