Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Február 12. 07:31, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kihirdették az InStyle Style Award idei jelöltjeit

Kihirdették az InStyle Style Award idei jelöltjeit

Idén is keresi hazánk meghatározó ikonjait az InStyle magazin. Az olvasók kedvenc sztárjukra, divattervezőkre, online véleményvezérekre, stílusos férfiakra, valamint két új kategória jelöltjeire adhatják le voksaikat.

Ebben az évben a környezetvédelem jegyében hazánk zöld élharcosai mellett olyan nőkre is lehet szavazni, akik egy-egy fontos ügyet képviselnek.

Ötödik alkalommal indítja el hazánk egyik legmeghatározóbb stílusmagazinja az InStyle Style Awardot. Az olvasók hat kategória harminc jelöltjére szavazhatnak, akik olyan fontos ügyek mellett is kiállnak, mint a kultúra népszerűsítése vagy a fenntarthatóság.

Az idei kampányban két új kategória is bemutatkozik. A Leginspirálóbb power woman kategóriában olyan különleges nőkre szavazhat a közönség, akik karrierjükkel, életútjukkal és tapasztalataikkal motiválnak és adnak erőt. Rea Milla modell, a leukémiából gyógyult Pávó Réka, Lubics Szilvi ultramaratonista, Lovas Emília és Ónodi Eszter színésznők is várják az olvasók voksait.

Az erős, példamutató nők mellett a magazin másik kiemelten fontos területe a fenntarthatóság és a környezetvédelem. A témaválasztás nem véletlen, hiszen az InStyle kiadója, a Marquard Media úttörő szerepet tölt be a hazai médiapiacon azzal, hogy felületein többé nem ad helyet az állati szőrből készült termékek megjelenítésének és saját eszközeivel igyekszik felhívni a figyelmet a fenntarthatóság, tudatosság, környezetvédelem fontosságára. Számos olyan híresség van hazánkban, akik élharcosai a felesleges pazarlás megelőzésének és mindent megtesznek, hogy a bolygó egy élhetőbb, tisztább hely legyen. Ők a Legmotiválóbb ökotudatos híresség kategória jelöltjei: Döbrösi Laura, Munkácsi Brigitta, Balla Eszter, Marsalkó Dávid és Linczényi Márkó.

Az olvasók ismét szavazhatnak kedvenc hírességükre a Legkedveltebb InStyle sztár kategóriában, amelyben Balsai Móni, Epres Panni, Jakab Juli, Radics Gigi és Coco Köenig várja a szavazatokat. Természetesen a korábbi évekhez hasonlóan a hazai divatmárkák sem maradhatnak ki, Zsigmond Dora, Nanushka, Je Suis Belle, Tomcsanyi és az ÁERON tervezőire adhatja le voksát a közönség.

A magazin idén is keresi az ország Legkreatívabb online véleményvezérét, aki a legújabb trendekkel inspirálja követőit. A kategóriában Dallos Bogi, Mádai Vivien, Polgár Odett, Verrasztó Evelyn, és Varga Priszcilla „Priszci” közül választhatják ki kedvenceiket az olvasók. A gyönyörű hölgyek mellett a Legstílusosabb férfiakról sem szabad megfeledkezni, a kategóriában Liu Shaolin Sándor, Puskás Peti, ByeAlex, Mohai Tamás és Tasnádi Bence közül választ majd győztest a közönség.

Az InStyle – Style Award jelöltekre március 15-ig lehet szavazni.

Címkék: díj, instyle, jelölt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára