Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 21. 07:16, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Judy elárulja titkos fegyverét: agykontrollal mindet megold

Judy elárulja titkos fegyverét: agykontrollal mindet megold

Judy hihetetlen lelkierővel rendelkezik. Mert mégis hogyan lehet, hogy túl egy súlyos baleseten, megannyi nehézségen, mindig képes volt talpra állni, és a tragédiák ellenére optimista életszemlélettel látja a világot?

A Groovehouse mindig mosolygós énekesnője meglepő őszinteséggel vallott élete legnehezebb időszakáról és arról is, mi az, ami például ma segíti őt egy-egy probléma megoldásában.

A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Judy lesz. Az énekesnő csillogásról, szakmai sikerekről, de élete keményebb korszakairól is beszél. Bencze Attiláék a közös programot Judyék gyönyörű házában indítják, amiről rögtön kiderül, gyakorta nagy bulik színhelye. Az énekesnő és párja imádják vendégül látni barátaikat, és a szomszédok is sűrűn megfordulnak náluk.

Megkerülhetetlen téma, így Judy a balesetéről is mesél. Úgy érzi, optimista hozzáállása nagyban segítette őt a karambol utáni időszakban. Sőt, rendkívül büszke arra, hogy mások számára pozitív példaként szolgál a mai napig. Rengeteg levelet kap ugyanis, amelyekből egyértelműen kiderül, mennyien tekintenek rá példaként, akaraterejével, szemléletmódjával sokaknak ad erőt. Emellett őszintén beszél arról is, hogy a balesetet követően körülbelül 10 évnek kellett eltelnie, mire lelkileg is visszatalált önmagához és túltette magát a történteken. Megtudhatjuk azt is, hogy az egyik titkos fegyvere az agykontroll, amivel általában mindent sikerül megoldania.



Judy abba is beavatja a nézőket, hogy önmagán és a szülein kívül szinte senki sem hitt benne, amikor anno eldöntötte, hogy vidéki kislányként elindul és szerencsét próbál a popszakmában. A rajongók legnagyobb öröméré azonban Judy a mai napig sikeres, és a tavaly 20. születésnapját ünneplő Groovehouse-zal épp egy újabb nagykoncertre készülnek.

A tévénézők az énekesnő 6 éves kislányával, Majával is találkozhatnak, aki habitusában, mozdulataiban gyakorlatilag klónja édesanyjának. Maja ügyesen táncol, így még az is esélyes lehet, hogy egyszer követi majd a művészi pályán Judyt. Az óvodába menet Majáért, Judy és Attila a közeli medveparkba is benéztek, ahol az énekesnő már olyan sokszor volt a családjával, hogy a medvék mondhatni ismerősként üdvözölték.

Címkék: judy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.