Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Január 27. 06:00, szombat | Sport
Forrás: MTI

EURO-2024 - Óriási volt a magyar érdeklődés a jegyekre, a szurkolók nagy többsége nem is vásárolhat

EURO-2024 - Óriási volt a magyar érdeklődés a jegyekre, a szurkolók nagy többsége nem is vásárolhat

Hatalmas volt az érdeklődés a magyar szurkolók részéről a nyári Európa-bajnokság azon mérkőzéseinek belépőire, melyeken Marco Rossi tanítványai lépnek pályára.

A sorsolás után csütörtökön értesítették a drukkereket, hogy ki az, aki megvásárolhatja belépőit a találkozókra, az MLSZ az európai szövetségtől kérte ki az adatokat, amiből kiderült, hogy a magyar válogatott kölni összecsapására Svájc ellen több mint 400 ezer, a két stuttgarti találkozó mindegyikére, Németország és Skócia ellen pedig több mint 500 ezer jegyigénylés futott be.

A kölni stadion befogadóképessége 43 ezer fő, míg a stuttgartié 51 ezer, viszont az érintett válogatottak drukkerei "csak" 10-10 ezer jegyet kaptak a találkozókra, a fennmaradó belépőkre pedig szerte a világból bárki - akár Magyarországról is - pályázhatott. Az UEFA rendszerében a nyerteseknek január 31-ig van lehetőségük arra, hogy kifizessék belépőiket, és ha ezt nem teszik meg, akkor ezek a jegyek felszabadulnak, márciusban pedig újabb sorsolás dönt majd a gazdáikról.

A tornán Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Svájccal június 15-én, Németországgal június 19-én, Skóciával pedig június 23-án játszik a csoportban, előbbivel Kölnben, utóbbi kettővel Stuttgartban.

Címkék: euro 2024

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.