Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 21. 07:32, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

A Deadpool 2. uralta az észak-amerikai mozikasszákat

A Deadpool 2. uralta az észak-amerikai mozikasszákat

A Deadpool 2. című akció-vígjátékra váltották a legtöbb jegyet az észak-amerikai mozipénztárakban.

A Hollywood Reporter című filmes szakportál adatai szerint 125 millió dollár (mintegy 35 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet a nézők.

A Ryan Reynolds főszereplésével forgatott szuperhősfilm második része a premierhétvégén ugyanakkor mintegy 7 millió dollárral hozott kevesebbet, mint az első rész.

A bevételi toplista második helyére a Bosszúállók: Végtelen háború című mozi került. A Robert Downey jr. és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott filmet már négy hete játsszák Észak-Amerikában és még mindig 29 millió dollárért vettek rá belépőt.

A film Észak-Amerikában eddig mintegy 600 millió dollár, világszerte pedig 1,8 milliárd dollár bevételt hozott készítőinek.

A Magyarországon május 31-től látható Könyvklub című vígjáték a premierhétvégén 12 millió dolláros bevétellel nyitott. A Jane Fonda és Diane Keaton főszereplésével készült moziban négy barátnő élete gyökerestül megváltozik, miután a könyvklubban elolvassák a Szürke ötven árnyalata című erotikus regényt.

Címkék: deadpool, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.